Behandling

Lad os slå fast, allergi har to hovedårsager, som er skyld i, at 90% af dem der udvikler allergi, at de har fået allergi:

  1. Et traume eller en periode i dit liv, hvor kroppen er meget, meget stresset, hvor hjernen fejltolker situationen, og linker alt det ubehag og negative følelser du har i kroppen, sammen med det der kommer ind via. dine sanseceller som syn-, hørelse- lugt- smags- og følesanserne. Hjernen tror, at det der kommer ind via. dine sanser er farligt for dig, siden du har det så dårligt. Hjernen laver en betinget refleks, og vil fremover advare dig gennem allergisymptomerne, hver gang du kommer i nærheden af eller i kontakt med det, der kom ind via dine sanser under traumet.
  2. Sarte slimhinder oftest på grund af en candida svampeinfektion, den årsag begynder i tarmene især tyktarmen og kan sprede sig til alle andre slimhinder i hele kroppen. Vi har slimhinder ved øjnene, i næsen, bihuler, hals, hele vejen gennem fordøjelsessystemet, lungerne, skede hos kvinder og prostata hos mænd. Sammenlign kroppen med en computer. Hvis der er en firewall på din computer som virker, så kan virus ikke komme ind og lave skade. Hvis kroppen har sunde, raske og stærke slimhinder, så kan støv, dyrehår, pollen og fødevarer m.m. ikke komme ind og lave skade / allergier.

Test af allergener

Vi har nogle sanseceller, de sidder i begge mundvige og ved navlen. Vi har dem fra den gang vi var urmenneske, dengang vi gik ude i naturen og plukkede bær og frugter, dengang skulle vi kunne sanse om det var noget vi kunne spise, eller om frugterne og bæerne var giftige. I dag bruger vi ikke vores sanseceller mere, i dag har vi varedeklarationer, men vi har stadig vores sanseceller, som vi kan bruge når der skal testes. Der kan testes gennem plastic eller glas. Så når du f.eks. kommer med fødevarer i plasticposer, så tester jeg ved at sætte posen op til dine sanseceller.

Har du ikke allergi overfor det der er i plastikposen, så vil din hjerne heller ikke blive stresset og du bevarer din muskelstyrke. Det vil sige, at når jeg trykker ned på din arm, så kan du sagtens holde armen oppe, du låser oppe i skulderleddet. Men hvis du har allergi overfor det der er i posen, og jeg sætter posen op til dine sanseceller, så vil hjernen blive stresset, fordi den jo tror det er farligt for dig, og så vil hjernen i ca. 30 sekunder omdirigere energien i kroppen, hvilket bevirker at din arm ikke får så meget energi, du kan ikke låse oppe i skulderleddet og din arm vil blive svag og gå ned, når jeg trykker på den. Efter at du er blevet testet for allergener, så vi ved hvad det er du reagerer allergisk på. Derefter tester jeg om du har en candida svampeinfektion. Er det tilfældet, testes hvad for nogle kosttilskud der er nødvendige, for at rette op din mikroflora i tarmene, samt gøre dine slimhinder sunde og raske igen. Ved en candida svampeinfektion frigiver svampen nogle stoffer, som virker giftige på os, samt gør tarmen utæt.

Gennem den utætte tarm kan svampesporer sprede sig til andre slimhinder og gøre dem sarte. Udover at svampen kan sprede sig, så kan ufordøjelige føderester som gluten og affaldsstoffer trænge ud i kroppen, og skaber grobund for rigtig mange dårligdomme f.eks. inflammation, gigt, autoimmune sygdomme, depression, hudproblemer, hovedpiner migræne, kvalme m.m. Har du en candida svampeinfektion og dermed sarte slimhinder, er det nødvendigt for et varigt godt resultat, at få bugt med svampeinfektionen samt gøre dine slimhinder sunde, raske og tætte igen.

Behandlingen

ad.1) Behandling

Al behandling foregår når du er på REM stadiet. Det tager kun 5 sekunder at komme på rem stadiet.

Det er der, hvor du har kontakt til underbevidstheden. Ved at jeg holder dig på nogle akupunkturpunkter i panden, mens du er på REM, skaber vi forbindelse mellem underbevidstheden og bevidstheden.

Det er i underbevidstheden, at alle dine oplevelser ligger lagret, og til de oplevelser er der knyttet følelser, om det er noget du har reageret med glæde, frygt, angst, frustration eller vrede på. Med behandlingsmetoden alfakinesiologi finder vi frem til lige præcis den oplevelse, der har gjort, at du har udvikler allergi overfor de allergener vi har testet os frem til. Det behandlingen går ud på, det er at adskille disse sanseindtryk, som hjernen linkede sammen under traumet.

Under behandlingen har du allergenerne liggende ved dine sanseceller. Under behandlingen neutraliserer vi traumet, ophæver den betingede refleks, så du fremadrettet ikke reagerer med allergi overfor det, der før gav dig allergi.

ad.2) Behandling

Har jeg testet at du har en candida svampeinfektion, så har du også sarte slimhinder. Derfor er det nødvendigt, med genopretning af slimhinder og tarmens mikroflora, for at opnå et varigt godt resultat af den psykiske afbalancering. Jeg tester dig for, hvad der er nødvendigt af kosttilskud, for at bringe dine slimhinder tilbage til normale tilstande.

Slimhinder og hud er kroppens hurtigst regenererende væv. Det tager kun 28 dage, så har du et sæt sundere raskere slimhinder end udgangspunktet.

Samtidig med genopretning af microflora og slimhinder får du udleveret materiale over de føde-/drikke varer du bør holde dig fra, i den periode opretningen står på, men også info om, hvad du kan erstatte med. Det er ikke mere besværligt, end hvad langt de fleste kan overkomme.

Har du en candida svampeinfektion, så er det optimalt at begynde på genopretning af slimhinder, mindst 1 måned før vi foretager den psykiske afbalancering. Har du pollenallergi, så er det optimalt, at du kommer til test mindst en måned før, der er pollen i luften af det du reagerer på.

Vær opmærksom på, hvis du har birkepollen allergi, at en langvarig vinterforkølelse kan være en pollenallergi, fordi du kan have krydsallergi med hassel, som er den første der smider pollen. Hvis vi har en mild vinter, så kan der være hasselpollen i luften allerede først i jan.

Candidabehandling

Ved første allergi behandling føres journal over allergier, fordøjelses problemer, symptomer, varighed, indtag af medicin og kosttilskud m.m. Der bliver spurgt ind til om du har haft et anafylactisk chock. 

Jeg beder dig udfylde et stress og helse skema, hvor du skal angive med tal 0-10, hvor slemt du har haft det de sidste 3 måneder i forholdtil nogle negative symptomer. Jeg beder dig ligeledes udfylde og underskrive en samtykkeerklæring som tillader at jeg opbevare din journal. Du skal vide at jeg har tavshedspligt.

Genopretning af slimhinder og tarmens mikroflora

Det er mine erfaringer at det typisk tager 2-3 måneder. Nogle få kan gøre det på 1 måned. Har du astma, så er det mere alvorligt og kan tage op til ½ år. Jeg tester dig en gang om måneden for at se, om det er på plads, eller om der skal 1 måned mere til. For at du kan se du får det bedre og bedre, skal du inden vi begynder, udfylde et stress og helse skema. På skemaet er der forskellige symptomer beskrevet og udfor er der plads til at du kan sætte et tal fra 0-10, hvor 0 betyder du ikke har dette symptom, og 10 betyder at der er rigtig, rigtig slemt. Dette skema udfylder du på ny hver måned. Det er sjovt at se hvordan smerter og ubehag forsvinder, og psykiske problematikker ligeledes. Jeg har set masser af skemaer der har mange 7, 8, 9, 10 taller fra starten af, men når vi er færdige, så er disse høje tal blevet til 0, 1, 2 taller.

Kom til foredrag: Hver onsdag ”slip af med allergi og fordøjelsesproblemer”, se under foredrag

Læs evt. forskningsresultater om, hvad mikrofloraen i vores tarme har af betyder for vores sundhed: www.videnskab.dk eller www.forskning.no