Klienthistorier

Klientvideoer

Hør fra tidligere klienter, hvad de har at sige.

Naja Sarup

Allergi overformælk, sukker, hvede, gær, birk, bynke og græs samt alle deres krydsallergier + en candida infektion.

I foråret 2013 begyndte mine læber at hæve og sprække, efter nogle uger lignede jeg en, som havdefået adskillige saltvandsindsprøjtninger i mine læber. Jeg fik nogle piller af lægen som toghævelsen. Derudover havde min tunge sprækker og plamager som jeghavde haft siden jeg var lille.

Jeg var ved allergilæge i august, hvor der viste sig en ganske svag reaktion over for komælk, dette forklarede dog ikke mine symptomer på læberne. Derefter besluttede vi, mine forældre og jeg, at jegskulle i behandling ved Gitte, da vi var overbevist om, at jeg var overfølsom for nogle fødevarer. 

Første gang jeg besøgte Gitte fik jeg laser som hjalp i en kort periode, men hævelsen vendte retur. Efterfølgende blev Gitte og jeg enige om, at jeg skulle testes for de generelle fødevare der var i min daglig dag. Jeg vendte tilbage med en hel kurv fyldt med de fødevarer jeg spiste mest f.eks. tomat,agurk, forskellige slags nødder, mælk, osv. 

Gitte bad mig stå med let spredte ben og tage min højrearm ud til den var vandret. Derefter skulle jeg gentage, hvad hun sagde så hun kunne finde ud af,om min krop ville lade sigteste. Da min krop havde accepteret at blive testet begyndte behandlingen. Efter en stærk koncentration fra begge parter, og en masse spørgeskemaer senere,havde vi svaret på min allergi, jeg var den ”heldige vinder” af allergier overfor: Mælk, sukker, mel,gær, birk, bynke og græs plus alle deres krydsallergier som faktisk er ret omfattende. Gitte fandt ud af, at jeg havde fået mange panodiler og meget penicillin som lille pga. gentagende mellem øre betændelse og det havde så nedbrudt de naturlige tarmbakterier og candida-svampenhavde frit spil. Hvilket medførte at min tunge så ud, som den gjorde. 

Ud fra vores nye viden om årsagen til min tunges udseende, blev jeg sendt på kur i 4 uger, hvor jeg skulle undgå al kontaktmed de nævnte allergener. I de 4 uger levede jeg primært af kylling, ris, bulgur og få tilladte grønsager. 4 uger senere var mine plamager langsomt ved at forsvinde, siden da har jeg ikke haft problemer med min tunge–overhovedet. Jeg kom på REM, og modtog allergibehandling, den psykiske del,så hjernen lærer at pollen og de fødevare jeg reagerede på ikke er farlige.

Nu var det så mine læbers tur til behandling, jeg fik stadig laser til at tage det værste.Endnu en gang testede Gitte mig, hun fandt ud af at det var noget psykisk, som gjorde udslaget på mine læber. Igen kom jeg i REM søvn, hvor hun fandt ud af, at jeg så at sige var en”tryghedsnarkoman”. Gitte ”gik” ind i min underbevidsthed og fik mig til at ”løsne op”, hævelsen begynde at gå i sig selv, men da jeg fik problemer med nogle af mine bekendte, blussede det atter op og Gitte måtte i gang igen. 

Jeg fik noget mere laser og REM søvnen gik i gang igen, denne gangmed nogle specielle personer, som påvirkede på den ene eller anden måde. Efter den sidstebehandling er udslættet/hævelserne forsvundet. 

Det sker ikke fra den ene dag til den anden, men er en langsom proces. Jeg er meget taknemlig, for alt det arbejde Gitte har lagt i min behandlinger og jeg er endnu mere glad for resultatet af behandlingen.

Mija

Mija er i dag en glad pige på 10 år.

Mija har de sidste ca. 3-4 år døjet rigtig meget med mavepine. Det startede så småt da Mija kom i skole. Den første stykke tid slog vi som forældre det lidt hen med noget sygdom, men efter hånden som det blev værre tog jeg Mija med til lægen. Hun tog det alvorligt og henviste os til børneambulatoriet på Sygehus Sønderjylland, det er omkring 3 år siden vi første gang besøgte børneambulatoriet.

På børneambulatoriet blev vi mødt med forståelse og de undersøgte Mija grundigt og efter en scanning kunne lægerne konstatere at hele Mija tarmsystem var fyldt med hård afføring, og det måtte være derfor hun have ondt. Mija blev sat på Movicol som skulle hjælpe hende med at få gang i tarmsystemet.

Og det hjalp da også, Mija kom efterhånden regelmæssigt på toilettet – men kun når hun fik Movicol et par gange om dagen. Mija fik også taget en del blodprøver for at udelukke at det ikke var noget alvorligt galt.

Efter et kontrolbesøg fik vi beskeden om at vi skulle forsætte med Movicol, da det jo hjalp Mija, vi fik også besked om at hun nok skulle have det et godt stykke tid. Desværre oplevede vi og Mija at hun stadig fik mavepine en gang i mellem og det gjorde så ondt at hun mange gange måtte blive hjemme fra skole. Så efter lidt pres fra mig fik vi endnu et besøg på sygehuset og her blev vi enige om at Mija og jeg skulle indlægges i en uge for at undersøge Mija grundigt både ved psykolog, fysioterapeut og lægerne.

Det var vi så i efteråret 2015 – men efter 2 dage blev vi sendt hjem igen med beskeden om at de ikke kunne hjælpe os mere! – hverken psykologen, fysioterapeuten eller lægerne kunne finde at der var andet galt med Mija end at hun have dårlig tarmføring. Så besked var at Mija bare skulle forsætte med Movicol!

Jeg havde nu efter godt 3 år opgivet det normale sundhedsvæsen, da jeg stadig stod med en datter som havde ondt i maven, ofte hver uge og måtte mange gange blive hjemme fra skole. Jeg syntes heller ikke om at fylde min datter med Movicol hver dag – da jeg var bange for at hendes tarmsystem skulle blive afhængig af dette – selvom lægerne havde forsikret mig om det dette ikke kunne ske. Og det var svært at trænge i gennem til lægerne, forsøgte at spørge om det kunne være noget med Mija kost – altså gluten eller andet, men fik beskeden om at hun ikke havde de rigtige symptomer på dette!

Men hvad kunne vi så gøre – jeg havde tænkt på Zoneterapi og kontaktede derfor Gitte. Tænkte det da i hvert fald ikke kunne skade at prøve – og skal love for at vi den dag i dag både Mija og jeg er rigtigt glade for at vi tog den beslutning, for nu er Mijas mavepine væk.

Gittes lavede en test den første gang vi var på besøg som viste at Mija skulle holde sig væk fra gluten og gær i et stykke tid. Og nu efter 6 ganges besøg hos Gitte og en kur bestående af hvidløg, mælkesyrebaktier, fiskeolie, alovea olie og HUSK fiber + at Mija i ca. 2 mdr. ikke har fået gluten, så er Mija mavepine væk og hun er stadig regelmæssigt på toilettet – vel og mærke uden Movicol, som hun jo ikke har fået i den tid vi har gået hos Gitte.

Så vi er rigtig glade for Gitte hjemme hos os.
Stor tak til dig Gitte for at vi altid har følt os rigtig god til pas med at komme hos dig, du har været god til at forklare hele vejen igennem hvad det var du gjorde og hvad det var du mente som kunne være galt med Mija.

Hilsen fra Mija og hendes Mor